خطر ابتلا به سرطان روده در زنان با مصرف گوشت قرمز و ماهي

تحقيقات نشان مي دهد پروتئيني که در گوشت قرمز و ماهي وجود دارد خطر ابتلا به سرطان روده در زنان را افزايش مي دهد.
به گزارش فارس، محققان فرانسوي اعلام کردند مصرف زياد پروتئين هاي گوشتي خطر ابتلا به بيماري سرطان روده را در زنان افزايش مي دهد.
فرنک کاربونل از دانشگاه پاريس که اين تحقيقات را دنبال کرده، گفت: نتايج تحقيقات جديد به شناخت بهتر در مورد نقش رژيم غذايي در سلامت افراد و ابتلا به بيماري ها کمک مي کند.
وي ادامه داد: با تائيد اين تحقيقات مي توان براي جلوگيري از ابتلا به سرطان روده در زنان رژيم غذايي مناسبي را توصيه کرد.
سرطان روده که بسياري از اوقات با زخم نيز همراه است به غده هاي گوارشي حمله مي کند و آن ها را تخريب مي کند و اين بيماري يک نفر در هر 500 نفر را مبتلا مي کند.
اين تحقيقات 67 هزار زن بين 40 تا 65 ساله را مورد مطالعه قرار داده و همچنين در اين تحقيقات رژيم غذايي اين زنان مورد بررسي قرار گرفته است.

بیان دیدگاه