يک متخصص تغذيه:مصرف ميوه‌‌ها موجب تعادل قند خون مي‌شود

يک متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌کند و در تعديل قند خون کاملا تاثيرگذار است.

سيد ضياءالدين مظهري در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: اصولا ميوه‌ها و سبزي‌ها بدن را سم زدايي مي‌کنند.

وي گفت: گنجاندن 400 تا 700 گرم سبزي چه به صورت خام و پخته در غذاي روزانه و حدود 200 تا 300 گرم ميوه از انواع ميوه سبز، زرد و قرمز عواملي دارند که موجب خنثي سازي راديکال‌هاي آزاد مي‌شود. اين متخصص تغذيه افزود: مصرف خود ميوه‌ همواره از آب ميوه‌ها بهتر است به دليل اين که تفاله‌هاي خود ميوه نقش اساسي را در تنظيم برنامه‌هاي گوارشي بر عهده دارد.

مظهري گفت: طعم، رنگ، بو و مزه که سبزي‌ها و ميوه‌ها دارند، در حفظ و تعادل و سيستم دفاعي بدن نقش اساسي دارند و قادرند از تجمع پلاکت‌ها جلوگيري کنند.

وي اضافه کرد: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌کند و در تعديل قند خون کاملا تاثيرگذار هستند و افراد را در مقابل بيماري‌هاي غير عفوني و متابوليکي ايمن مي‌کند.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s