چاي سرطان تخمدان را كاهش مي‌دهد

نتايج يك پژوهش جديد نشان داده است كه نوشيدن چاي خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش مي‌دهد.

به گزارش ايسنا، دكتر كريستينا ناگل پژوهشگر انستيتو تحقيقات پزشكي كوينزلند دراين باره خاطرنشان كرد: نتايج مطالعات ما نشان داده است؛ نوشيدن بيش از 4 فنجان چاي سياه ، سبز يا چاي گياهي در روز خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 30 درصد در زنان كاهش مي‌دهد.

ناگل تاكيد كرد: هرچند اين تاثير روي نمونه‌هاي آزمايشگاهي حيواني تاكنون مورد تاييد قرار گرفته است اما مطالعه روي نمونه‌هاي انساني هنوز به نتيجه قطعي نرسيده اما در هر حال يافته‌هاي اخير تاييد مي‌كند كه آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در چاي مي‌تواند در زمينه جلوگيري از بروز اين سرطان در انسان‌ها تاثيرات مفيدي داشته باشد.

شبكه خبري ان‌بي‌سي در اين باره اعلام كرد كه تحقيق اخير روي تقريبا 2700 زن استراليايي انجام گرفته است كه نيمي از آنها سالم و نيم ديگر مبتلا به اين سرطان بوده‌اند.

بر اساس اين گزارش، متخصصان مي‌گويند: سرطان تخمدان قابل معالجه است بويژه اگر در مراحل اوليه تشخيص داده شود. با معالجه و بهبود سرطان، بسيارى از زنان مى‌توانند زندگى طولانى و رضايت‌بخشى داشته باشند.

وقتى يك گروه سلول‌هاى ناهنجار رشد مى‌كنند و از كنترل خارج مى‌شوند، توده‌اى را تشكيل مى‌دهند كه به آن تومور مى‌گويند و در نتيجه سرطان به وجود مى‌آيد.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s