مواد لازم
▪ شکر: ۱ لیوان
▪ کره: نصف لیوان
▪ تخممرغ: ۲ عدد
▪ آرد: ۱ لیوان و نصف
▪ پکینگ پودر: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شیر: نصف لیوان
● مواد لازم برای کرم:
▪ کره: یک چهارم لیوان
▪ پودر کاکائو: نصف لیوان
▪ شیر: یک سوم لیوان
▪ وانیل: ۱ قاشق مرباخوری
▪ پودر شکر: ۳ لیوان
طرز تهیه
ابتدا شکر و کره و تخممرغ را با هم مخلوط کرده، سپس آرد و پکینگ پودر و شیر را به آن اضافه میکنیم. در صورتی که بخواهیم کیک شکلاتی بشود، پودر کاکائو را هم به آن اضافه میکنیم. مایه را در ظرفهای مخصوص کاپ کیک که قبلا چرب کردهایم میریزیم و در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا کیک بپزد.
● طرز تهیه کرم:
کره و پودر کاکائو را با همزن خوب مخلوط کرده سپس شیر و وانیل و شکر نرم شده را به آن اضافه میکنیم. بعد از اینکه کیک سرد شد، کرم روی آن ریخته و در یخچال میگذاریم تا کمی خنک شود.