مصرف آبغوره کبد را تقويت مي‌کند

يک متخصص تغذيه گفت: آبغوره تقويت کننده کبد است و غرغره کردن آن نيز براي برطرف کردن ورم گلو مفيد است.مرتضي صفوي در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: غوره ميوه نارس انگور است که طعم ترشي دارد و براي درست کردن سرکه استفاده مي‌شود و از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. وي گفت: سرکه حاصل از تخمير دانه‌هاي انگور در تسکين خارش‌هاي پوستي و جلدي مؤثر است. اين متخصص تغذيه افزود: غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد است. ضد عفوني کننده بدن است و اگر با سالاد مصرف شود، براي لاغري سودمند است. صفوي گفت: غوره را به تنهايي نبايد مصرف کرد به دليل اين که روي معده اثر منفي مي‌گذارد. زنان باردار از مصرف غوره زياد بايد خودداري کنند،‌ چون غوره ادرار آور است و امکان سقط جنين وجود دارد. اين متخصص تغذيه گفت: غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک، اسيد فرميک، اسيد سوکسينيک، اسيد اگزاليک، اسيد گلوکوليک و قند است.

Advertisements

One response

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

درحال اتصال به %s