ماكاروني براي افراد كم خون مفيد است

يك متخصص تغذيه گفت: ماكاروني‌ها معمولاً سرشار از ويتامين‌هاي گروه B هستند و به علت داشتن آهن و روي براي افراد كم خون مفيد هستند. وي افزود: ارزش تغذيه اي ماكاروني وابسته به آردي است كه در تهيه آن استفاده مي‌شود. در ماكاروني املاحي مانند روي، كلسيم و فسفر وجود دارد. براي تهيه ماكاروني بايد از آرد با كيفيت بالا استفاده كرد. ماكاروني حاوي ويتامين هاي گروه B است كه موجب آرامش بدن مي‌شود و بر روح و روان افراد اثر مثبتي دارد. اين متخصص تغذيه افزود: ماكاروني به دليل داشتن آهن و روي مي‌تواند براي كساني كه كم‌خون هستند، مفيد باشد. وي گفت: ماكاروني هيچ گاه به تنهايي مصرف نمي‌شود و بيشتر با مواد غذايي كه داراي پروتئين بالايي هستند، مانند پنير، گوشت و ماهي مصرف مي‌شود. اين متخصص افزود: ارزش بيولوژيكي ماكاروني نسبت به هر غذاي ديگر به خاطر تكميل شدن پروتئين آن و همچنين تأمين اسيد آمينه‌هاي ضروري ، افزايش پيدا مي‌كند.
Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

درحال اتصال به %s