کیک آناناس و تمشک

مواد لازم
▪ تمشک تازه یا یخ زده ۴ پیمانه
▪ شکر ۴/۳ پیمانه
▪ نشاسته ۳ قاشق
▪ آب لیمو ۱ قاشق
▪ پودر کیک یک بسته ▪ گردوی سوخته ۲ پیمانه
▪ کره آب شده ۲/۱ پیمانه
▪ آناناس یک قوطی ( باید آب نداشته باشد)
▪ کرم یا بستنی برای تزیین
طرز تهیه
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم قالب را چرب کرده و آماده می گذاریم . ۲ پیمانه تمشک را خوب قاطی می کنیم تا به صورت خمیری در آید. بقیه تمشکها را کنار می گذاریم . شکر و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم سپس خمیر تمشک را هم به آن اضافه می کنیم و برای ۵ تا ۲ دقیقه بر روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ و شفاف شود. سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و آب لیمو و بقیه تمشکها را به آن اضافه می کنیم . پودر کیک را با گردوهای کوبیده شده مخلوط می کنیم و کره آب کرده را هم با آن اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه حالت چسبندگی پیدا کنند. آنانا س را به داخل قالب می ریزیم و تمشکها را هم بر روی آناناسها می ریزیم و می گذاریم برای ۱ ساعت در فر بپزد. بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم می توانیم روی آنرا با کرم یا بستنی وانیلی تزیین کنیم.

Advertisements

One response

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

w

درحال اتصال به %s